Beauty & Wellness by Nikita
/

Uw schoonheidsspecialiste op de Bergse Plaat - Bergen op Zoom

 

Uitgebreide informatie over de gezichtsbehandelingen

Complete gezichtsbehandeling €48,50 - Meest gekozen!

Een complete behandeling, geschikt voor elk huidtype. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten van Nouvital. Deze kunnen op elk huidtype worden aangepast.

Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het bijwerken van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. Een masker afgestemd op wat uw huid nodig heeft. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige mee-eters of puistjes. Een heerlijke gezichtsmassage voor optimale ontspanning en stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Indien gewenst kunt u voor een meerprijs de behandeling uitbreiden met bijvoorbeeld het verven van de wimpers of wenkbrauwen. Geef dit bij het maken van de afspraak altijd even aan i.v.m. het inplannen van de benodigde tijd.


Basis behandeling  €38,50 

Kennismakingsbehandeling. Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige onzuiverheden. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème aangepast aan uw huidtype. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen laten epileren of uw bovenlip laten harsen? Geef dit dan bij het maken van de afspraak even aan. Hiervoor wordt wel een meerprijs in rekening gebracht.


Luxe behandeling €57,00 incl. rugmassage!

Deze behandeling is geheel gericht op uw ontspanning. Een relaxmomentje wat je jezelf eens moet gunnen. Je bent altijd druk en dit is zeker iets wat jij verdiend! De behandeling is het zelfde als de complete behandeling, en wordt uitgebreid met de lichaamsmassage.