Beauty & Wellness by Nikita
/

Uw schoonheidsspecialiste op de Bergse Plaat - Bergen op Zoom

 

Uitgebreide informatie over de gezichtsbehandelingen

Complete gezichtsbehandeling €47,00 - Meest gekozen!

Een complete behandeling, geschikt voor elk huidtype. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten van Nouvial. Deze kunnen op elk huidtype worden aangepast.

Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het bijwerken van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip (of 2 andere losse modulen die voor u gewenst zijn) Een masker afgestemd op wat uw huid nodig heeft. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige mee-eters of puistjes. Een heerlijke gezichtsmassage voor optimale ontspanning en stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Indien gewenst wordt er voor een meerprijs van €6,00 een make-up aangebracht. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen of wimpers extra laten verven naast dat u al 2 andere losse modulen hebt gekozen? Dan wordt hiervoor een meerprijs van €5,00 gerekend.


Basis behandeling  €37,00 - Ook geschikt voor mannen!

Kennismakingsbehandeling. Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Een maskertje om uw huid te verzorgen optioneel in combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om het masker dieper in te laten werken. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème aangepast aan uw huidtype. Indien gewenst wordt er voor een meerprijs van €6,00 een make-up aangebracht. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen laten epileren of uw bovenlip laten harsen? Dan reken ik hier voor €5,00 extra.


Luxe behandeling €57,00 incl. welkomstmassage!

Deze behandeling is geheel gericht op uw ontspanning. Een relaxmomentje wat je jezelf eens moet gunnen. Je bent altijd druk en dit is zeker iets wat jij verdiend! Een complete behandeling, geschikt voor elk huidtype. 

De behandeling wordt gestart met een ontspanning, of hotstone massage op uw rug. Zo bent u al heerlijk ontspannen voordat we aan de gezichtsbehandeling beginnen.

Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het bijwerken van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip (of 2 andere losse modulen die voor u gewenst zijn) Een chocolade masker. De bijzondere eigenschappen van cacao zorgen voor een hydraterende, kalmerende en ontstekingsremmende werking. Een hoge concentratie aan polyfenolen remmen als anti-oxidanten het huidverouderingsproces door de bestrijding van vrije radicalen. De zachte textuur voelt weldadig aan op de huid. Een masker op gezicht of schouderpartij geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Is pure verwennerij van hoog niveau met als resultaat een verzorgde en stralende huid. Dit in combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om het masker dieper in te laten werken. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige mee-eters of puistjes. Een heerlijke gezichtsmassage voor optimale ontspanning en stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Indien gewenst wordt er voor een meerprijs van €6,00 een make-up aangebracht. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen of wimpers extra laten verven naast dat u al 2 andere losse modulen hebt gekozen? Dan wordt hiervoor een meerprijs van €5,00 gerekend.